Diensten

ELEKTROTECHNISCHE DIENSTEN

Van Dekken elektrotechniek is een gerenomeerd bedrijf met jarenlange ervaring. Onze kennis en kunde is niet samen te vatten in één bepaalde dienst. Hieronder hebben we onze belangrijkste diensten uitgelicht. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen, neem dan contact met ons op.

STERKSTROOM

Sterkstroom installaties zijn installaties met spanningen van 230 volt tot 400 volt. Dit is te vinden in woningen en bedrijfspanden. Van vaatwasser tot compleet machinepark, wij installeren, onderhouden en testen het. Werkzaamheden die wij hierbij uitvoeren zijn o.a. bekabelen, goten afzekeren en verdelers plaatsen tot 80 ampere. Daarnaast onderhouden wij machines en apparaten, verhelpen storingen en testen we ze bij het (opnieuw) aansluiten.

Hierbij is onze NEN certificering uw garantie.

Alt Text

ZWAKSTROOM

Zwakstroom is ongevaarlijke laagspanning van minder dan 50 volt wisselspanning en 120 volt gelijkspanning. Dit betekent echter niet dat er geen risico’s aan verbonden zijn. Zorgvuldige installatie en onderhoud zijn daarom van groot belang. Toepassingen van zwakstroom zijn bijvoorbeeld de deurbel, vaste telefoon en alarminstallaties voor dove/slechthorende of blinde/slechtziende mensen.

Van Dekken elektrotechniek verzorgt de complete installatie en behandelt alle storingen.

Alt Text

TOEGANGSCONTROLE

Wie krijgt waar en wanneer toegang tot bepaalde ruimtes? Met een toegangscontrolesysteem is dit precies in te stellen. Wij leveren een totaaloplossing, inclusief certificering, lasers, sleutels en druppels.

Werkzaamheden die wij o.a. uitvoeren zijn bekabeling van het complete toegangscontrolesysteem. In samenwerking met een derde partij wordt uw systeem volledig geïnstalleerd en voorzien van de juiste certificaten.

Alt Text

CAMERASYSTEMEN

De veiligheid van eigendommen, personeel en privé worden middels camerabewaking verhoogd. Het installeren, uitrichten en onderhouden van veiligheidscamera’s en toebehoren zijn bij ons in veilige handen.

Deze werkzaamheden voeren wij uit voor particulieren en bedrijven. Van het plaatsen van de camera’s tot het aansluiten en installeren van de beeldschermen.

Alt Text

NOODVERLICHTING

Noodverlichting is primair aanwezig om de veiligheid van personen in een openbaar gebouw of op de werkplek te garanderen. Noodverlichting, ook wel nood-evacuatieverlichting genoemd, stelt aanwezigen in staat een gebouw op een veilige manier te verlaten.

Noodverlichting is speciale verlichting die in werking treedt op het moment dat de normale verlichting, vanwege stroomuitval, het begeeft. Deze verlichting wordt daarom ook gevoed vanuit een andere bron. Wij kunnen dit compleet aanleveren,  installeren en onderhouden.

Alt Text

BRANDMELDERS

Brand- of rookmelders kunnen van levensbelang zijn. Nauwkeurig te werk gaan is dan ook erg belangrijk. De complete installatie, jaarlijkse check op vervuiling of de aanleg van een complete brandmeldcentrale is bij ons in veilige handen. Wist u dat u één keer per jaar uw brandmelder moet testen in verband met vervuiling?

Daarnaast zijn wij gecertificeerd, zodat alle rook- en brandmelders in samenwerking met de QVT een keuring krijgen.

Alt Text

COMPUTERNETWERKEN

Een netwerksysteem is een computersysteem van aan elkaar gekoppelde computers. Binnen het netwerk kunnen naast computers ook andere apparaten gekoppeld worden. Denk hier bijvoorbeeld aan printers en scanners. De aanleg van dit systeem nemen wij u volledig uit handen.

Werkzaamheden die wij hierbij uitvoeren zijn o.a: het installeren van de patchkasten en de serverruimte, bekabeling van de goten, het doormeten en controleren van de kabels en storingen opzoeken en verhelpen.

Alt Text

KASTENBOUW

Alle systemen die in uw woning of bedrijfspand samenkomen moeten netjes weggewerkt worden in een systeemkast. De bouw van systeemkasten is dan ook een secuur werkje, waarbij nauwkeurigheid van groot belang is.

De complete installatie van uw huisverdeler (stoppenkast) of bedrijfsverdeler (tot 80 ampère) verzorgen wij. Met andere woorden, van lege tot compleet gevulde kast met componenten inclusief certificaten worden door Van Dekken Elektrotechniek geleverd.

Alt Text

Thermografische meting verdelers

160,-per verdeler
  • €150,- per verdeler bij twee kasten
  • €140,- per verdeler bij 3 kasten
  • €120,- per verdeler bij 4 kasten
  • €110,- per verdeler bij 5 kasten
  • €100,- per verdeler bij 6 of meer kasten